2010-04-20 15:39:12• hírek • Szatmár.ro

Lépj, rajzolj, csatlakozz!

A Föld Napja alkalmából a Szatmárnémeti Caritas Szervezet Drogprevenciós és Tanácsadó Irodája és Szatmárnémeti Caritas Önkéntes Központja, az Önkéntesek Nemzeti Hetének keretén belül ismét megszervezi ECOPAINT akcióját, amely tavaly nagy sikernek örvendett a szatmáriak körében.

Az akcióra 2010 április 22-én, du. 14 órái kezdettel kerül sor Szatmárnémetiben, a Corneliu Coposu sétányon (a Gödörben), ahol egy 8x8 méteres vásznon készül majd el Szatmárnémeti legnagyobb eko-festménye.

A „Gheorghe Dragoş" Közgazdasági líceumban, a „Ioan Slavici" líceumban és a „Hám János" Katolikus iskolaközpontban tevékenykedő önkéntesek valamint a kortárssegítők a helyszínen egy Kérdezz-Felelek verseny kapcsán hasznos információkat (főként környezetvédelmi témában) ismertetnek meg a résztvevőkkel és a járókelőkkel.A helyesen válaszolók apró nyereményeket vihetnek majd haza.

A „festményt", ha sikerül minden szükséges engedélyt beszerezni, a jövő hét folyamán az Erdélyi Kárpát Egyesület segítségével a városközpontban ki lesz függesztve. Az akcióban a Szervezet partnere Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség.


Idén is lehetőség lesz a Föld Napja alkalmából egy nagy közös rajz elkészítésére
Idén is lehetőség lesz a Föld Napja alkalmából egy nagy közös rajz elkészítésére


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: